Over ons

Supplimax

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot 's middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en B-post. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets specifiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Sinds...

  • 1973 : Opening firma "Trucaroul"
  • 1993 : Aankoop "Trucaroul" door "Derreveaux"
  • 1995 : Verhuizing naar Wevelgem
  • 2000 : Opening van ons eerste filiaal in Antwerpen
  • 2007 : Aankoop firma "Industrim"
  • 2008 : Naam-verandering "Supplimax" (Trucaroul-Derreveaux-Industrim)
  • 2014 : Aankoop firma "Van Molle"
  • 2018 : Aankoop firma "Transmo"
  • 2020 : Samen werken aan de toekomst...

Elektrotechniek

Gesterkt door 30 jaar ervaring 

Transmo is sinds 1989 gespecialiseerd in aandrijftechnieken, elektrotechnische componenten en toebehoren. Deze firma werd begin 2020 opgenomen in de Supplimax groep. Door de complementariteit en de gemeenschappelijke visie van beide bedrijven werd niet alleen het aanbod verruimd maar ook de expertise, de ervaring en het servicelevel naar trouwe en nieuwe klanten. 

Van innovatieve plannen tot productie

Supplimax is een partner die meedenkt. Onze technische collega’s schuiven graag mee aan tafel om zich te verdiepen in uw producten en innovatieve ontwikkelingen. We leggen al onze expertise en knowhow op tafel om oplossingen en producten te presenteren die voor 200% aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen tegen een concurrentiële prijs. 

Kwaliteitslabel met een plus

Supplimax is VCA gekeurd en ook onze techniekers beschikken individueel over de nodige VCA certificaties. Maar belangrijker is dat wij deze normering waarmaken door elke dag te streven naar hoogwaardige kwaliteit en te blijven inzetten op innovatie. Wij investeren continu in onze werknemers, onze kennis, onze service, ons productaanbod en onze klanten. Met een blik op de toekomst willen we gezond en organisch groeien en UW referentiepartner worden. 

Werken met Supplimax is werken met… 

>> een ploeg enthousiaste werknemers die weet van aanpakken en uitblinkt in technische expertise en vakmanschap. 

>> een stipte leverancier die houdt van eerlijke communicatie en heldere prijsoffertes met concurrentiële prijzen.

>> een sparringpartner die in alle discretie mee nadenkt over innovatieve ontwikkelingen en uw business en team ondersteunt met al z’n kennis en ervaring.