fbpx Elektrische laadpalen en laadstations voor gecontroleerd en veilig laden | Supplimax

Gecontroleerd en veilig laden, thuis of op het werk?

Op zoek naar een kwalitatief aanbod van laadpalen en laadstations? Bij Supplimax hebben we een professioneel aanbod aan wallboxen en veilige laadpalen. Zowel voor thuis als op het bedrijf hebben we op maat gemaakte oplossingen aan een topprijs!

Voordelen van een Supplimax laadpaal of wallbox

  • Veilig
  • Weersbestendig
  • Anti-vandalisme systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzame materialen
  • Stevige verankering
  • RFID compatibel
  • Load balancer
  • 2 jaar garantie
  • Bedrijfseigen look-and-feel

Bij de installatie laadpalen bieden we een extra personalisatie aan waardoor de laadpalen een bedrijfseigen look-and-feel krijgen.

Door middel van een technische keuring met certificaat garanderen we na de professionele installatie dat de installatie op een correcte en kwalitatieve wijze is gebeurd.

Ja, ik wens gratis en vrijblijvend een offerte en advies!

Fossiele brandstoffen zijn niet meer van deze tijd. Veel steden ontzeggen nu reeds de toegang aan oudere wagens op diesel en later ook op benzine. Geen wonder dat de transitie naar elektrisch aangedreven voertuigen zo een vaart neemt. Er is echter een nijpend tekort aan elektrische laadpalen om dit verkoopsucces te kunnen volgen. Supplimax wil hier een antwoord op bieden door de verdeling van laadpalen en laadstations van ABB & Scame voor bedrijven en thuisgebruik.

Elektrische laadstations voor thuis

Wie zich een elektrische wagen aanschaft, heeft natuurlijk ook nood aan een elektrisch laadstation voor thuis.  Hiervoor zijn de Scame & ABB wallboxen uitermate geschikt. Deze laadstations zijn compact qua formaat, maar groots qua prestaties.

Scame & ABB elektrische laadstations voor thuis maken gebruik van de nieuwste ‘load balancing’ technologie en bieden daardoor de beste verhouding tussen verbruik en laadtijd. De ‘load balancing’ van een elektrisch laadstation maakt dat je tijdens het opladen van uw elektrische auto elders in huis niet met een stroomtekort komt te zitten, en dit zonder een dure verzwaring van de netaansluiting.

Oplaadpalen voor openbaar gebruik

De ABB & Scame oplaadpalen voor elektrische auto’s zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ze zijn duurzaam vervaardigd uit staal en beschikken over een stevige verankering. Dankzij hun automatische shutters zijn deze laadpalen voor elektrische auto’s extreem veilig, bestand tegen vandalisme en opgewassen tegen de zwaarste weersomstandigheden.

Dit maakt de ABB & Scame oplaadpalen bijzonder geschikt voor toepassing langs openbare wegen, stadspleinen, snelwegparkings en parkings van grootwarenhuizen. Hun betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid wordt extra ondersteund door de beschikbaarheid van losse wisselstukken.

Laad veilig en snel jouw wagen op

Of het nu thuis of op jouw bedrijf is, de elektrische laadstations van Supplimax zijn altijd een goede investering!

Bedrijfseigen laadpalen

Bedrijven kiezen steeds meer voor een groene strategie. Het aanschaffen van een elektrisch wagenpark vormt hierbij een intelligente zet. Eigen werknemers, maar ook steeds meer bezoekers die elektrisch rijden, stellen het enorm op prijs dat ze hun elektrische auto bij uw bedrijf kunnen opladen.

Het is alvast een blijk van ecologisch bewustzijn om op de bedrijfsparking voldoende laadpalen voor elektrische wagens te voorzien. Bijkomend voordeel van de Scame laadpalen: ze kunnen volledig gepersonaliseerd worden in uw specifieke bedrijfskleuren of met opdruk van uw logo. Zo dragen deze laadpalen sterk bij tot de uitstraling en het imago van uw bedrijf.

DC Snelladers

Met een ultrasnellader kunnen EV-rijders 10 tot 20 keer sneller laden dan met een gewone laadpaal.

De Terra 360 ultrasnellader va ABB is de snelste DC-lader ter wereld en eveneens de performantste laadpaal op de markt om elektrische trucks bij te laden.
Deze Terra 360 is met zijn cable management systeem gebruiks- en rolstoelvriendelijk.
Naast het communicatiescherm heeft de Terra 360 een groot geïntegreerd scherm dat de uitbater voor marketingdoeleinden kan gebruiken.

Snelladen betekent niet altijd dat u uw elektriciteitaansluiting moet verzwaren. Een installatie van een 25 kW snellader kan perfect bij een particuliere woning. Vanaf 50 kW is een zwaardere aansluiting vereist. Supplimax heeft een uitgebreid gamma aan snelladers: 50 kW / 60 kW / 90 kW / 120 kW / 150 kW / 180 kW & 360 kW.

Vraag gratis uw offerte aan voor een laadpaal of wallbox, voor zowel thuis als op de firma